Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Raffaello-bollar (LCHF)

4,48 av 17 röster
Raffaello-bollar (LCHF)

Ett enkelt och gott LCHF-recept på Raffaello-bollar som är bland det godaste man kan ha till kaffet som ett litet tilltugg. Det är som en liten godispralin men den är LCHF-vänlig.

Det här receptet ger ungefär 10 bollar och går utmärkt att ha i frysen och plocka fram 30 minuter innan man skall äta dem.

Beställ ingredienser här, fraktfritt!
Mandelsmör (Ekologiskt)
Vaniljpulver (Ekologiskt)
Kokosflingor (Ekologiskt)

I receptet använder jag mandelsmör och det kan du handla här: Köp mandelsmör här

Om du använder osaltat mandelsmör så kan du tillsätta 1 krm salt i smeten.

Hela satsen ger ungefär 8 g kolhydrater, vilket innebär mindre än 1 kolhydrat per boll.

Här kan du se en video som visar hur du gör:

Total tid: 11 minuter
Portioner: 10
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke.
  • Ställ in i kylen i cirka 30 minuter.
  • Ta ut och forma till bollar. Lägg dem i en tallrik med riven kokos och rulla runt dem så att de täcks av kokos.
  • Ställ kallt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

2 responses to “Raffaello-bollar (LCHF)”

4,48 from 17 votes (16 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg