Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kyckling med spenat och soltorkade tomater

4,14 av 30 röster
Kyckling med spenat och soltorkade tomater

Ett enkelt och gott recept på kyckling med spenat och soltorkade tomater. Det tar inte alls lång tid att tillaga och passar perfekt om du äter LCHF/low carb.

Total tid: 35 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.
  • Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.
  • Slå på grädde och kycklingfond.
  • Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.
  • Smaka av och servera.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,14 from 30 votes (30 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg