Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Sannas LCHF-kladdkaka

3,67 av 3 röster
Sannas LCHF-kladdkaka

Det här är ett recept på Sannas LCHF-kladdkaka som hon själv har hittat på och den ser ju helt sagolik ut.

Du får själv avgöra vilken sötning du vill använda dig av och hur mycket. 1 dl är riktmärket, men vi är olika mycket känsliga för söta smaker så du får själv känna efter. Det är bättre att börja med mindre mängd kanske och sedan öka på om det behövs mer i smeten. Mängden skall motsvara mängden man skulle ha om man använde socker.

Här hittar du en bra springform: Springform 12 cm

Recept: Sanna Eriksson
Bild: Emma Björk

Total tid: 15 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instructions

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Blanda ner övriga ingredienser i de torra och rör om.
  • Häll upp smeten i en springform (12 cm i diameter). Du kan ta en bredare springform med, men tänk på att inte grädda lika länge då. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 10-15 minuter. Känn med en tandpetare i mitten. Den skall vara lite lite kladdig i mitten.
  • Servera med lite vispad grädde och färska bär.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg