Sannas LCHF-kladdkaka

2
Innehåll
Det här är ett recept på Sannas LCHF-kladdkaka som hon själv har hittat på och den ser ju helt sagolik ut.
Du får själv avgöra vilken sötning du vill använda dig av och hur mycket. 1 dl är riktmärket, men vi är olika mycket känsliga för söta smaker så du får själv känna efter. Det är bättre att börja med mindre mängd kanske och sedan öka på om det behövs mer i smeten. Mängden skall motsvara mängden man skulle ha om man använde socker.
Här hittar du en bra springform: Springform 12 cm
Recept: Sanna Eriksson
Bild: Emma Björk
Total tid:
15 minuter
Servings: 4
Ingredienser
Instructions
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Blanda ihop de torra ingredienserna.
- Blanda ner övriga ingredienser i de torra och rör om.
- Häll upp smeten i en springform (12 cm i diameter). Du kan ta en bredare springform med, men tänk på att inte grädda lika länge då. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 10-15 minuter. Känn med en tandpetare i mitten. Den skall vara lite lite kladdig i mitten.
- Servera med lite vispad grädde och färska bär.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!