Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Abborre i saffran- och kokossås

4,50 av 4 röster
Skapat: 14 augusti, 2019
Senast ändrat: 1 april, 2024
Abborre i saffran- och kokossås

Abborre i saffran- och kokossås.
Går bra med annan fisk också såklart men jag hade Abborre i frysen.
500 g fiskfile

Total tid: 45 minuter
Servings: 2
Author: Lasse

Ingredienser

  • 500 g Fiskfile (vit fisk)
  • ½ tsk salt
  • 2 dl Matyoghurt
  • 2 dl Kokosmjölk
  • 1 st Fiskbuljong tärning
  • 1 påse saffran
  • 1 tsk Sambal oelek

Instruktioner

  • Vispa ihop youghurt, kokosmjölk, buljong, saffran och sambal i låg gryta eller stekpanna typ. Koka upp allt och lägg ner fisken o koka med lock på svag värme 6-7 min. Servera med sallad.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,50 from 4 votes (4 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg