Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ädelostfyllda zucchinistubbar

Inga röster än
Skapat: 17 maj, 2020
Senast ändrat: 1 april, 2024
Ädelostfyllda zucchinistubbar

Ett enkelt tillbehör med mycket smak, passar bra till fisk, grillat kött och även på buffé.

Total tid: 35 minuter
Servings: 2
Author: Anna-Karin M

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär zucchinin i tjocka skivor/stubbar, ca 2,5 cm tjocka.
  • Gröp ur kärnorna, men se till att det blir en botten kvar, annars rinner dem goda fyllningen ut.
  • Blanda creme fraiche och ädelost till en tjock kräm.
  • Salta lite på zucchinistubbarna och fyll sedan hålen med ädelostkrämen.
  • Toppa med lite riven parmesan. Pensla en form med lite olja och ställ stubbarna där i. Baka i ugnen på 175-200 gr i 25-30 min. Zucchinin ska bli mjuk och genombakad. Går även att göra på grillen, men tänk då på att ställa stubbarna i en form som klarar att stå på grillen.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg