Äggsmör
0
Innehåll
Äggsmör är något som är barndom för mig. I Finland så äter man det till karelska piroger, som tyvärr inte är LCHF, men äggsmöret, det är definitivt LCHF.
Funkar perfekt på en bit fröknäcke eller som tillbehör på en bit kokt torsk. Det funkar bra att blanda i lite hackad persilja med om man vill ha lite färg på det hela och till torsk är det supergott.
Total tid:
15 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Koka äggen. Hårdkokta ägg skall det vara. Låt dem svalna av.
- Lägg smöret och skalade äggen i en skål och mosa ihop allt med en gaffel eller liknande. Servera direkt!
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!