Avokado med ägg- och tonfiskröra
Skapat:
21 april, 2020
Senast ändrat:
11 mars, 2024

5
Innehåll
Hade kokta ägg i kylen sedan frukost,
och perfekt mogna avokados hemma när det var dags för lunch. Ville
hitta på ngt mer än att bara skiva upp dem för att få till en lite
lyxigare känsla ute i aprilsolen. En smakrik och mättande röra blev
lösningen.
Total tid:
10 minuter
Servings: 2
Ingredienser
- 2 Avocado
- 2 Hårdkokta kalla ägg
- 1 Liten burk tonfisk i olja (95 gram)
- 0,5 dl Citronmajonäs
- O,5 dl Gräddfil
- 15 st små kapris
- 2 tsk Dijonsenap
- Salt & svartpeppar
Instruktioner
- Använda en äggskärare att dela äggen med, först Åt det ena och sedan åt det andra hållet.
- Lägg ägghacket i en skål stor nog att rymma övriga ingredienser till röran.
- Dela avokado på mitten, fyll generöst med röran och lägg även gärna extra klick vid sidan av. Toppa med lite färskmalen svartpeppar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!