Baconnaise
Skapat:
21 mars, 2021
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Baconnaise är ju ett helt fantastiskt häftigt tillbehör som du
kan ha på en macka, till grillat kött eller bara äta som tillbehör
som det är.
Det är alltså en baconsmakande majonnäs.
Godast blir det ju om du gör din egen majonnäs, men det funkar ju
bra att använda färdigköpt majonnäs med. Men, välj
rätt majonnäs bara så du inte
tar en med massor av kolhydrater.
Jag har skrivit ett inlägg om köpt majonnäs där du kan se hur
de ligger kolhydratsmässigt: Hur
mycket kolhydrater i köpt majonnäs.
Recept och bild: Pernilla Tellström Bark
Total tid:
10 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 140 g Bacon
- 1,5 dl Majonnäs
- Några droppar liquid smoke
- Lite rödvinsvinäger
- salt
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!