Dubbel "äggmacka"
Skapat:
19 november, 2018
Senast ändrat:
4 juni, 2024

1
Mat som kräver extremt lite ansträngning men som ändå är lagad
från grunden, den älskar jag verkligen.
Den här dubbla “äggmackan” tar inte mer än några minuter att laga
och mättar helt ok.
Variera det du har mellan äggen och även smaksättningen, det är
bara din egen fantasi som sätter stopp.
Video
Total tid:
10 minuter
Servings: 1
Ingredienser
- 2 st ägg
- 3-4 st skivor ost
- 3-4 st skivor skinka
- 1 st tomat
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 nypa oregano
- Smör till stekning
Instruktioner
- Hacka vitlöken och fräs den i smöret.
- Knäck i äggen och stek dem. Du kan välja att vändsteka eller ha rinnig gula beroende på vad du gillar.
- Vänd på det andra ägget ovanpå det andra och lägg ett lock över en liten stund så osten får smälta.
- Servera som det är eller varför inte på en skiva av Sannas limpa.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!