Fläskfilé i pepparsås och skogschampinjoner
Skapat:
9 november, 2020
Senast ändrat:
12 september, 2024

4
Fläskfilé är ju helt magiskt gott och
fantastiskt trevligt att göra en liten grytaktig rätt som denna med
pepparsås och härligt vackra skogschampinjoner.
Självklart så kan du använda annan svamp om du vill och även annat
kött, t ex vanlig benfri kotlettrad.
När det gäller pepparn som används i receptet så funkar det lika bra att blanda olika pepparsorter som du tycker om.
Recept och bild: Peggy
Total tid:
35 minuter
Servings: 4
Calories:
829kcal
Ingredienser
Instruktioner
Såsen
- Fräs löken i lite smör. Tillsätt pepparn och låt den fräsa med lite. På det sättet får du fram smakerna i pepparn mer.
- Tillsätt köttet och svampen i såsen och blanda ihop.
- Toppa med lite hackad bladpersilja och servera!
Näringsinnehåll
Kalorier: 829kcal |
Kolhydrater: 7g |
Protein: 98g |
Fett: 44g |
Fiber: 1g
per Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!