Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Frallor och tekakor

3,37 av 11 röster
Skapat: 15 februari, 2019
Senast ändrat: 1 april, 2024
En plåt med nygräddade bröd täckta med vallmofrön på bakpapper.

Det här är ett gott bröd som kan varieras på många sätt. Brödet smakar nästan som ett vanligt bröd och fungerar även att rosta i brödrosten.
Besök mig gärna på www.instagram.com/60kilolchf för mer inspiration.

Total tid: 30 minuter
Servings: 6

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Blanda ägg, creme fraiche och vatten. Blanda sedan i resten av ingredienserna.
    En blandning av mandelmjöl och vatten i en skål, med en grynig och krämig konsistens.
  • Låt stå medan du lägger ett bakplåtspapper på en plåt. Rulla 6-7 bullar och lägg på plåten. Platta till ’tekakor’ eller platta inte alls för att få ’frallor’.
  • Grädda i 15-20 minuter i mitten av ugnen. Låt svalna innan du skär dem.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,37 from 11 votes (11 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg