Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Heta tonfiskbullar med srirachamajonnäs

Inga röster än
Heta tonfiskbullar med srirachamajonnäs

Heta tonfiskbullar med srirachamajonnäs är en kryddig och smakrik LCHF-rätt som kombinerar tonfisk med hetta och en krämig sås. Tonfiskbullarna görs av tonfisk, blandat med majonnäs, kryddor och ägg för att binda ihop smeten.

De får sin hetta från tabasco och peppar, och steks gyllene för en härligt krispig yta.

Den kryddiga srirachamajonnäsen, gjord av majonnäs och srirachasås, ger en perfekt balans mellan krämighet och hetta, och kompletterar tonfiskbullarna utmärkt.

Dessa tonfiskbullar är perfekta som huvudrätt, förrätt eller som en del av en buffé, och kan serveras med salladsblad, grönsaker eller som de är för en lättare måltid.

Heta tonfiskbullar med srirachamajonnäs | LCHF-arkivet
Total tid: 20 minuter
Servings: 2 portioner
Calories: 217kcal
Author: LC AVENUE

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop tonfisk med ägg, 1 msk majonnäs, ägg, tabasco, salt och peppar.
  • Forma till lika stora bollar.
  • Värm en stekpanna med lite olivolja.
  • Stek några minuter på varje sida tills de blivit gyllenbruna.
  • Servera i en skål med salladsblad, toppa med salladslök, chili och srirachamajonnäs.

Näringsinnehåll

Kalorier: 217kcal | Kolhydrater: 0,1g | Protein: 25g | Fett: 12g | Fiber: 0,01g
per portion
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.