Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Jills zucchiniplättar med fetaost och chili

Inga röster än
Skapat: 18 augusti, 2016
Senast ändrat: 1 april, 2024
Jills zucchiniplättar med fetaost och chili

Zucchiniplättar med fetaost och chili är ett recept jag hittade hos Jills mat och tyckte att det lät otroligt gott. Det är som en blandning av pannkakor, zucchiniraggmunkar och omelett på något vis, men otroligt gott.

Köp ingredienser online till bra pris och fraktfritt:
Fiberhusk
Sesammjöl (kan bytas ut mot mandelmjöl)

Servera gärna med lite hemlagad tzatziki till.

Du kan självklart smaksätta plättarna med vad du vill, eller bara utesluta fetaosten och chilin om du vill ha neutrala plättar.

Recept och bild: Jills mat

Total tid: 20 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa ihop alla ingredienser utom zucchinin. Låt smeten stå och svälla under tiden som du river zucchinin i nästa steg.
  • Riv zucchinin ganska grovt och försök att krama ur så mycket som möjligt av vätskan.
  • Tillsätt den rivna zucchinin i smeten och blanda ihop allt.
  • Klicka ut små plättar i en varm stekpanna och stek dem i ordentligt med smör. De skall få fin färg på båda sidor.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.