Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kanel & mandelkakor

5 av 1 röst
Skapat: 30 oktober, 2021
Senast ändrat: 1 april, 2024
Kanel & mandelkakor

Dessa kanel & mandelkakor är en utsökt liten spröd kaka som dessutom är superlätt att baka. Helt perfekt kaka för dig som äter lchf eller keto och vill kunna bjuda på nån liten kaka till kaffet.

Total tid: 25 minuter
Servings: 16
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Strössel att doppa kakorna i

Instruktioner

  • Blanda samman alla ingredienserna
    En skål med olika ingredienser som socker, ägg, mjöl och nötter blandade tillsammans.
  • Forma degen till en korv
    En skivad kaka som ligger på bakpapper bredvid en kniv.
  • Skär ut valfri form
    Rader av ovala kakor placerade på bakplåtspapper i en ugnsform.

Strössel

  • Blanda ihop ingredienserna till strösslet och doppa kakorna i detta.
    En bit kaka placerad på en blandning av krossade nötter och socker i en skål.
  • In i ugnen på 180 grader i ca 15 minuter
    Kakor med nötter på en bakplåt täckt med bakpapper.
  • Låt svalna helt Dom hårdnar när kakan når rumstemperatur Förvaras i en plåtburk.
    En hand som håller en kaka med nötter och choklad framför en tallrik med fler kakor.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.