Kesotunnbröd
29
Detta kesotunnbrödet är som ett mjukt tunnbröd. Perfekt för den som saknar något sånt. Jag blandade ihop ett stort paket keso med 2 ägg, använde matberedare. Slängde på linfrö och salt för smakens skull innan ugnen. 200 grader ca 20 min.
Total tid:
30 minuter
Portioner: 4
Kalorier:
150kcal
Utrustning
- Matberedare eller stavmixer
Ingredienser
Instruktioner
- Häll ut smeten på bakplåtspapper och fördela den jämnt över plåten.
- Strö på dina smaksättningspreferenser (jag lade på lite linfrön och havssalt).
- Grädda den på 200 grader i cirka 20 minuter (eller tills den ser brun och fin ut).
Anteckning
Detta
går bra att använda som pizzabotten med om man vill.
Näringsinnehåll
Kalorier: 150kcal |
Kolhydrater: 3g |
Protein: 20g |
Fett: 10g |
Fiber: 1g
per Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Jätte gott och lätta att göra.
Idag fick jag verkligen till detta. Detta är så gott och mättande.
Jag hade ost i botten sen skinka, tomat, avokado och ruccolasallad.
MUMMA!
Måste prova detta. Behöver man låta keson rinna av innan? Ibland är den lite vattnig.