Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kesotunnbröd

5 av 2 röster
Kesotunnbröd

Detta kesotunnbrödet är som ett mjukt tunnbröd. Perfekt för den som saknar något sånt. Jag blandade ihop ett stort paket keso med 2 ägg, använde matberedare. Slängde på linfrö och salt för smakens skull innan ugnen. 200 grader ca 20 min.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 4
Kalorier: 150kcal
Författare: Heikki Klaavuniemi-Odelsheim

Utrustning

Ingredienser

Instruktioner

  • Mixa ihop keso och ägg i matberedaren till en jämn smet.
  • Häll ut smeten på bakplåtspapper och fördela den jämnt över plåten.
  • Strö på dina smaksättningspreferenser (jag lade på lite linfrön och havssalt).
  • Grädda den på 200 grader i cirka 20 minuter (eller tills den ser brun och fin ut).

Anteckning

Detta går bra att använda som pizzabotten med om man vill.

Näringsinnehåll

Kalorier: 150kcal | Kolhydrater: 3g | Protein: 20g | Fett: 10g | Fiber: 1g
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

3 responses to “Kesotunnbröd”

  1. 5 stars
    Idag fick jag verkligen till detta. Detta är så gott och mättande.
    Jag hade ost i botten sen skinka, tomat, avokado och ruccolasallad.
    MUMMA!

5 from 2 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg