Krämig mejerifri chokladfudge

10
Innehåll
Denna mejerifria chokladfudgen är helt otroligt krämig och
god.
Helt fantastiskt enkel att göra och smakar så gott.
Du bara måste göra denna till julafton om inte annat.
Total tid:
15 minuter
Servings: 20
Ingredienser
- 250 ml Kokosgrädde
- 2 msk Kokosolja
- 1 krm Vaniljpulver
- 100 g Mörk choklad
- Flingsalt
- Valnötter
Instruktioner
- Värm upp kokosgrädden tillsammans med kokosfett och vaniljpulver. Det ska bara sjuda upp.
- Dra bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen. Rör om tills det att chokladen har smält helt och du fått en jämn chokladsmet.
- Häll upp smeten i en liten form som du har klätt med bakplåtspapper.
- Hacka valnötterna och strö de över chokladsmeten i formen. Ställ kallt i minst tre timmar tills det att smeten stelnat helt.
- Ta ut och dela upp i bitar. Du får lätt ut 20 bitar.
- Strö lite flingsalt över alla bitarna och njut sedan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!