Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter
Skapat:
31 mars, 2020
Senast ändrat:
28 januari, 2025

4
Såg ett pastarecept på en gräddförpackning som innehåll så mkt goda smaker att jag var tvungen att göra en Lchf-version av det. Går supersnabbt, men är så lyxigt gott att det passar lika bra som en snabb vardagslunch som till en festmåltid med ett glas vitt vin till.
Total tid:
15 minuter
Servings: 2
Ingredienser
- 200 g Shiratakinudlar
- 150 g Fryst bladspenat
- 1 Klyfta vitlök
- 1 dl Grädde
- 75 g Ädelost
- 0,5 dl Hasselnötter
- Smör
- salt
- Svartpeppar
Instruktioner
Förberedelse
- Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan. Skölj shiratakinudlarna.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!