Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Lolas currysill

Inga röster än
Lolas currysill

En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk.
Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med tiden.

Recept och bild: Lolas mat

Total tid: 10 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär sillen i lagom stora bitar.
  • Blanda ihop övriga ingredienser.
  • Vänd ner sillen i såsen. Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg