Low carb brownie
Skapat:
22 november, 2016
Senast ändrat:
1 april, 2024

2
Innehåll
Det här är en väldigt enkel, god och snabbakad low carb brownie som dessutom är helt nötfri.
Beställ ingredienser online, fraktfritt!
– Bakpulver (ekologiskt)
– Kakaopulver (ekologiskt)
– Vaniljextrakt (ekologiskt)
– SötningReceptet innehåller sötning i form av stevia, men du kan välja sötning som du själv tycker funkar bra för dig och dina kostval.
Total tid:
25 minuter
Servings: 10
Ingredienser
- 6 st ägg
- 160 g smält smör
- 60 g kakaopulver
- 1 tsk bakpulver
- 2 tsk vaniljextrakt
- 120 g färskost (naturell)
- 3 msk sötning
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 grader.
- Lägg alla ingredienser i en skål.
- Mixa ihop samtliga ingredienser med en mixerstav till en jämn smet.
- Häll upp smeten i en form (ca 20×20 cm) med bakplåtspapper i.
- Ställ in i ugnen och grädda cirka 15-20 minuter tills det att den har stelnat till. Du kan känna med en tandpetare i mitten om den har en bra konsistens. Det skall inte fastna något på tandpetaren i så fall (om du inte vill att den skall vara lite kladdig). Ta ut och skär upp i bitar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!