Omelettwrap
21
Omelettwrap är en enkel, fräsch och somrig rätt för den som älskar wraps och tunnbrödsrullar! Det går att variera den i många olika varianter. Jag valde att fylla min med kalkon och skinka den här gången.
Om du gillar lite hetta i det hela, så kan du använda lite srirachamajonnäs i, det ger lite extra sting.
Total tid:
35 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Separera vitorna och gulorna i varsin bunke och vispa vitorna till ett fluffigt skum.
- Smeta ut ett tunt lager av smeten på två plåtar med bakplåtspapper och grädda i 10 min.
- Ta ut den och låt svalna. Lossa wrappen försiktigt från pappret med hjälp av en stekspade men låt den ligga kvar.
- Fyll wrappsen med vad du känner för och rulla ihop den med hjälp av pappret.
Anteckning
SVINNTIPS!
Om du har någon ostbit som ”skräpar” i kylen, riv ner den och släng på. Eller om du har tex har lite crème fraiche eller liknade av olika sorter, blanda ihop dom med lite majonnäs och krydda med vad du gillar så har du en god sås till denna rätt.
Om du har någon ostbit som ”skräpar” i kylen, riv ner den och släng på. Eller om du har tex har lite crème fraiche eller liknade av olika sorter, blanda ihop dom med lite majonnäs och krydda med vad du gillar så har du en god sås till denna rätt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Mycket gott och snabbt att göra med en blandad fyllning.
Kul att höra att det var gott! 😄
Jätte bra och enkelt recept och man kan fylla med precis vad som helst.
Kul att du gillade receptet! 😊
Supergott! 🤗 Enkelt att laga för snabb lunch! 🥳