Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Omelettwrap

5 av 3 röster
Omelettwrap

Omelettwrap är en enkel, fräsch och somrig rätt för den som älskar wraps och tunnbrödsrullar! Det går att variera den i många olika varianter. Jag valde att fylla min med kalkon och skinka den här gången.

Om du gillar lite hetta i det hela, så kan du använda lite srirachamajonnäs i, det ger lite extra sting.

Total tid: 35 minuter
Portioner: 4
Författare: Emmy Rosander

Ingredienser

Recept på wrapen

Exempel på fyllning

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Separera vitorna och gulorna i varsin bunke och vispa vitorna till ett fluffigt skum.
  • Vänd sedan ner gulorna, salt och peppar försiktigt i vitorna. OBS! VISPA EJ! Genom att vända ner gulorna behåller man fluffigheten.
  • Smeta ut ett tunt lager av smeten på två plåtar med bakplåtspapper och grädda i 10 min.
    Omelettwrap | LCHF-arkivet
  • Ta ut den och låt svalna. Lossa wrappen försiktigt från pappret med hjälp av en stekspade men låt den ligga kvar.
    Omelettwrap | LCHF-arkivet
  • Fyll wrappsen med vad du känner för och rulla ihop den med hjälp av pappret.
    Omelettwrap | LCHF-arkivet

Anteckning

SVINNTIPS!
Om du har någon ostbit som ”skräpar” i kylen, riv ner den och släng på. Eller om du har tex har lite crème fraiche eller liknade av olika sorter, blanda ihop dom med lite majonnäs och krydda med vad du gillar så har du en god sås till denna rätt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

5 responses to “Omelettwrap”

5 from 3 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg