Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Pajbotten – LCHF

Inga röster än
Skapat: 5 mars, 2015
Senast ändrat: 1 april, 2024
Pajbotten – LCHF

När jag ska göra paj, då är det detta pajskalet/pajbotten jag gör.

Receptet kommer från 56kilo.se och det tackar jag verkligen för!

Total tid: 38 minuter
Servings: 6
Author: Lari Salminen

Utrustning

Ingredienser

Instruktioner

  • Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg. Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.
  • Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.
  • Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.
  • Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.