Pajbotten – LCHF
Skapat:
5 mars, 2015
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
När jag ska göra paj, då är det detta pajskalet/pajbotten jag gör.
Receptet kommer från 56kilo.se och det tackar jag verkligen för!
Total tid:
38 minuter
Servings: 6
Utrustning
Ingredienser
Instruktioner
- Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg. Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.
- Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.
- Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.
- Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!