Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Parmesan & chiakex

4,46 av 11 röster
Skapat: 11 mars, 2021
Senast ändrat: 1 april, 2024
Parmesan & chiakex

Dessa parmesan & chiakex är otroligt goda och knapriga kex som passar utmärkt till ostbrickan.

Total tid: 25 minuter
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör den till en deg.
  • Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper och skär önskad form på kexen.
    En hand som håller en pizzaskärare med en rund skärare och ett metallhandtag.
  • Placera kexen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med basilika och flingsalt.
    Platta kex med örter och havssalt på en bakplåt.
  • In i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Låt svalna och förvara i en plåtburk
    Kex med örter och havssalt på en bakplåt med bakpapper.
  • Man kan med fördel byta ut basilikan mot tex rosmarin eller någon annan torkad ört.
    En hög med kex toppade med örter och havssalt på en skärbräda.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,46 from 11 votes (11 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.