Pizzabotten på 3 ingredienser
Skapat:
26 februari, 2022
Senast ändrat:
1 april, 2024

8
Innehåll
En otrolig god pizzabotten som är busenkel att laga och
supergod.
Knapriga kanter!!
Inte flottig och blöt som det lätt kan bli när man bakar med
ost.
Glöm för all del inte bort att ingen pizza är komplett utan en god pizzasallad till.
Total tid:
30 minuter
Ingredienser
- 4 st ägg
- 250 g Riven ost
- 2 dl Havrefiber
Instruktioner
- Vispa upp äggen och rör i rivost, tillsätt havrefiber och kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper. Dra bort det översta bakplåtspappret och förgrädda på 225 grader i ca 12 minuter
- Fyll din botten med valfri fyllning. Jag hade mutti pizzasås, parmaskinka, mozzarella, pesto, champinjoner, rödlök och riven ost. In i ugnen igen i ca 10-15 minuter.
- Dekorera med blandad bladsallad.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!