Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Pizzabotten på 3 ingredienser

Inga röster än
Skapat: 26 februari, 2022
Senast ändrat: 1 april, 2024
Pizzabotten på 3 ingredienser

En otrolig god pizzabotten som är busenkel att laga och supergod.
Knapriga kanter!!
Inte flottig och blöt som det lätt kan bli när man bakar med ost.

Glöm för all del inte bort att ingen pizza är komplett utan en god pizzasallad till.

Total tid: 30 minuter
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa upp äggen och rör i rivost, tillsätt havrefiber och kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper. Dra bort det översta bakplåtspappret och förgrädda på 225 grader i ca 12 minuter
    En gyllene och krispig ostbotten på bakplåtspapper.
  • Fyll din botten med valfri fyllning. Jag hade mutti pizzasås, parmaskinka, mozzarella, pesto, champinjoner, rödlök och riven ost. In i ugnen igen i ca 10-15 minuter.
    En pizza med mozzarella, pesto, lök och ost på en bakplåt.
  • Dekorera med blandad bladsallad.
    En pizza med mozzarellaost, skinka och färska grönsaker på en bakplåt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.