Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Rullad på fläskytterfile

Inga röster än
Skapat: 1 januari, 2020
Senast ändrat: 1 april, 2024
Rullad på fläskytterfile

Framför mig hade jag en fläskytterfile och den kändes tråkig, visste inte vad jag skulle göra av den. Tankarna for iväg och undrade hur jag kunde få den att kännas lite lyxigare och inte bli torr. Varför inte göra en enkel rullad på den som får sköta sig själv i ugnen?

Total tid: 1 timme 15 minuter
Author: Wendalia

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader. Skär fläskytterfile ca 1/2cm från ena sidan rakt nedåt tills det är ca 1/2cm kvar innan du har delat köttet. Vrid köttet och fortsätt där du slutade. Fortsätta runt i hela och tills det köttet blir helt rakt och platt.
  • Bre på med philadelphiaosten.
  • Skär paprikan och champinjonerna i tunna bitar. Strö över på philadelphiaosten. Salta, peppra och ha på chili.
    Köttbit täckt med färskost, paprika, svamp och kryddor på en svart platta.
  • Rulla ihop köttet och lägg den i en ugnsform. Salta och peppra.
    En lång, rå köttbit med kryddor på en svart ugnsplåt.
  • Lägg in i ugnen och låt den vara i ca 60min eller tills den är helt genomstekt. Använd gärna en stektermometer. 72 grader i mitten och sen låta den vila 10 minuter så är den klar.
  • Låt köttet vila ca 10 min, skär i bitar och servera med getostsallad.
    En skiva köttfärslimpa med grönsallad och en sås på en vit tallrik.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.