Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Sesamlimpa

5 av 1 röst
Sesamlimpa

Sesamlimpa är ett riktigt enkelt och gott lchf-bröd som du enkelt svänger ihop utan någon större insats.
Passar toppen att frysa in.

Total tid: 1 timme 5 minuter
Författare: Netta

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Klä en bakform 11×31 cm med bakplåtspapper.
  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
  • Tillsätt ägg och crème fraiche.
    Sesamlimpa | LCHF-arkivet
  • Rör ihop allt. Behöver ej vispas.
    Sesamlimpa | LCHF-arkivet
  • Häll degen i den pappersklädda bakformen. Strö på sesamfrön. ( Men ej nödvändigt ).
    Sesamlimpa | LCHF-arkivet
  • In i ugnen i 200 gr näst längst ner i 30-35 minuter.
  • Slå av värmen och låt stå kvar i eftervärmen i 30 minuter.
  • Ta en teststicka och stick i den och titta så den ej är kladdig. Ska vara torr sticka. Lyft ur limpan ur formen och dra bort papperet. Lägg limpan på ett galler och låt svalna under bakduk.
    Sesamlimpa | LCHF-arkivet
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg