Sesamlimpa
8
Innehåll
Sesamlimpa är ett riktigt enkelt och gott lchf-bröd som du
enkelt svänger ihop utan någon större insats.
Passar toppen att frysa in.
Total tid:
1 timme
5 minuter
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Klä en bakform 11×31 cm med bakplåtspapper.
- Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
- Tillsätt ägg och crème fraiche.
- Rör ihop allt. Behöver ej vispas.
- Häll degen i den pappersklädda bakformen. Strö på sesamfrön. ( Men ej nödvändigt ).
- In i ugnen i 200 gr näst längst ner i 30-35 minuter.
- Slå av värmen och låt stå kvar i eftervärmen i 30 minuter.
- Ta en teststicka och stick i den och titta så den ej är kladdig. Ska vara torr sticka. Lyft ur limpan ur formen och dra bort papperet. Lägg limpan på ett galler och låt svalna under bakduk.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!