Spenatbiffar
Skapat:
12 januari, 2023
Senast ändrat:
1 april, 2024

1
Innehåll
Dessa spenatbiffarna är ett recept på en typ av grönsaksbiffar som är superenkla att göra. Man behöver inte alls många ingredienser för att få till dom.
Ett perfekt lunchtips om du serverar dom med lite god sallad och kanske någon god sås eller röra.
Spenatbiffarna är dessutom lakto-ovo vegetariska.
Några tips på vitkålssallader som passar bra till:
– Coleslaw
– Pizzasallad
– Treveckorssallad
Här är några såser/röror du kan ha till:
– Fetaoströra
– Baba
ganoush
– Tzatziki
Recept och bild: Bra mat
Total tid:
10 minuter
Servings: 1
Ingredienser
- 50 g Färsk spenat
- 1 st ägg
- 0,5 dl Mandelmjöl
- 2 msk Kokosmjöl
- salt
- nymalen svartpeppar
Instruktioner
- Mixa ihop spenat och ägg. Stavmixer funkar fint att använda.
- Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda ihop till en jämn smet.
- Stek i en plättlagg eller gör egna små plättar i ett vanligt stekjärn.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!