Ugnspannkaka med falukorv och spenat
Skapat:
23 april, 2024
Senast ändrat:
23 april, 2024

19
Ugnspannkaka med falukorv och spenat är en lättlagad middag som går fort att förbereda. Smakar ljuvligt gott och som mättar. Serveras gärna med sockerfri lingonsylt.
Total tid:
50 minuter
Servings: 6
Calories:
525kcal
Ingredienser
- 8 st ägg
- 150 g färskost vitlök & örter
- 2 dl grädde
- 250 g smakrik riven ost
- 1-2 tsk sambal oelek
- Salt
- Nymalen svartpeppar
- 500 g falukorv
- 1 st gul lök
- 2-3 dl färsk spenat
Instruktioner
Näringsinnehåll
Kalorier: 525kcal |
Kolhydrater: 8g |
Protein: 21g |
Fett: 46g |
Fiber: 1g
per Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!