Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Våfflor – LCHF

3,67 av 3 röster
Våfflor – LCHF

Våfflor är ju så otroligt gott, men kan vara lite svårt att äta om man äter LCHF. Men, det finns ju olika varianter på LCHF-våfflor, men många av recepten innehåller mandelmjöl, och det är inte riktigt något jag tycker är så gott, så jag testade att göra ett eget recept utan mandelmjöl.

Resultatet blev helt ok, inte som vanliga våfflor som man är van vid, men helt ok.

Ett tips dock… ät dem direkt från järnet och gör en ny direkt när du ska äta en till. Om man gör alla på en gång och låter dem ligga så blir de väldigt mjuka och smakar mer som wellpapp. Så, grädda en åt gången och njut, sen när det är dags för nästa så gräddar du den direkt,

Servera med lite vispad grädde och bär.

Total tid: 15 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Utrustning

  • Våffeljärn

Ingredienser

Instruktioner

  • Häll alla ingredienser i en bunke och vispa ihop. låt stå fem minuter innan du gräddar dem.
  • Grädda som vanligt i ett våffeljärn med lite smör.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Våfflor – LCHF”

  1. Håller med, mandelmjöl är ingen hit, men jag tyckte faktiskt dessa, även om de fick ligga till sig, var goda ändå!

3,67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.