Zucchinipizzabotten

1
Innehåll
Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har
ingen smak av zucchini.
Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen
på.
Följ gärna min instagram @lagatochklart där jag delar med mig av lchf recept och tips.
Total tid:
50 minuter
Servings: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme
- Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)
- Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg
- Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!