Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Zucchinipizzabotten

4,67 av 3 röster
Skapat: 20 februari, 2020
Senast ändrat: 1 april, 2024
Pizza med tomater, ost och ruccola på en plåt, gräddad till gyllenbrun färg.

Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini.
Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.

Följ gärna min instagram @lagatochklart där jag delar med mig av lchf recept och tips.

Total tid: 50 minuter
Servings: 4

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme
  • Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)
  • Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg
  • Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg