Go Back
+ servings
Print
5 av 1 röst

Baconlindade haricots verts

Baconlindade haricots verts är ett helt fantastist enkelt och gott tillbehör som passar egentligen till det mesta. En grillad köttbit, eller stekt torskrygg.
Förberedelser5 minuter
Active Time12 minuter
Total tid17 minuter
Måltid: Airfryer, Buffé/plockmat, Mejerifritt, Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 150 g Haricots verts
  • 6 skivor Bacon

Instruktioner

  • Om du använder färska haricots verts så börjar du med att putsa dom lite så att dom är fina.
  • Lägg ut baconskivor på en skärbräda.
  • Placera ut lite haricots verts i ena ändan. Om du vill piffa till dom lite extra, så kan du tillsätta lite smaksättning. Vitlök, örter, chili, lök eller något annat som du tycker kan vara gott.
  • Rulla ihop dom så att baconet håller ihop bönorna.
  • Lägg ner paketen i din airfryer-korg.
  • Kör dom på 180 grader i 12-14 minuter tills det att baconet är krispigt och har fått en vacker färg. Tillagar du dom i ugn, så är det 225 grader i cirka 10 minuter som gäller.
  • Ta ut och servera direkt.