Go Back
+ servings
Avokadochokladbollar rullade i kakao på en träskärbräda med en halverad avokado i bakgrunden.
Print
4,80 av 5 röster

Cecilias avokadochokladbollar

Avokado och choklad tillsammans för att skapa avokadochokladbollar, wow, vilken härlig kombination! Perfekt för dig som äter lchf/keto/paleo.
Förberedelser10 minuter
Active Time5 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Godis, Sötsaker
Yield: 10
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 st avokado (mogen)
  • 100 g mörk choklad (minst 70%)
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1,5 msk kakaopulver
  • 2 msk kakaopulver (att rulla i)

Instruktioner

  • Smält chokladen
  • Mosa avokadon
  • Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen till en jämn fin smet. Ställ i kylen cirka en timme.
  • Ta ut och rulla till små bollar i den storlek du vill ha, men cirka 15 bollar blir lagom. Rulla de i kakao. Förvara kallt eller frys in och ha till senare.