Go Back
+ servings
Grillade champinjoner fyllda med ost på en vit tallrik.
Print
4,50 av 4 röster

Grillade ostfyllda champinjoner

Grillade ostfyllda champinjoner är ett supergott tillbehör som du kan passa på att göra samtidigt som du ändå står vid grillen. Går att variera mycket!
Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Grillat, Tillbehör
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 6 st champinjoner
  • 100 g färskost (vitlök & örter)
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk smetana
  • 2 msk finhackad rödlök
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Putsa svamparna så det inte finns någon grus på dem.
  • Bryt loss foten och gröp ur lite av innehållet i hatten med en liten sked så att hålet blir lite större.
  • Finhacka fötterna från svampen och blanda ihop med färskost, smetana, rödlök och ost. Salta och peppra lite.
  • Fyll hattarna med fyllningen.
  • Grilla på direkt värme med fyllningen uppåt hela tiden tills det att osten har smält och svampen fått lite fin färg.