Go Back
+ servings
En hög av halloumi-bröd med vallmofrön på en vit och röd rutig kökshandduk.
Print
4,22 av 33 röster

Halloumibröd (lchf)

Ett jättegott och enkelt halloumibröd från fantastiska Christine. Perfekt om du vill äta nötfritt och lchf.
Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Bröd & kex, Buffé/plockmat, Frukost, Lättlagat, Tillbehör
Yield: 6
Author: @lchfchristine

Materials

  • 200 g halloumi
  • 3 st ägg
  • 1,5 tsk fiberhusk
  • Vallmofrön till topping

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)
  • Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn
  • Vispa upp 3 ägg och blanda med osten
  • Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter
  • Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt
  • Toppa med vallmofrön
  • Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg