Halloumibröd (lchf)
Ett jättegott och enkelt halloumibröd från fantastiska Christine. Perfekt om du vill äta nötfritt och lchf.
Förberedelser10 minuter minuter
Active Time20 minuter minuter
Total tid30 minuter minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Bröd & kex, Buffé/plockmat, Frukost, Lättlagat, Tillbehör
Yield: 6
Author: @lchfchristine
- 200 g halloumi
- 3 st ägg
- 1,5 tsk fiberhusk
- Vallmofrön till topping
Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)
Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn
Vispa upp 3 ägg och blanda med osten
Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter
Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt
Toppa med vallmofrön
Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg