Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av 1 röst
Keso a'la Malta
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
2
minuter
minuter
Total tid
7
minuter
minuter
Måltid:
Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept, Sötsaker
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
2 dl Keso
2 dl Grädde 40%
1 dl Valnötter (hackade)
1 krm Äkta vaniljpulver
Instruktioner
Börja med att mosa keson lite med en gaffel så att keson blir i lite mindre bitar.
Blanda ihop keson med vaniljpulver och valnötter.
Vispa grädden. Den skall inte vara för hårt vispad dock.
Vänd ner kesoröran i grädden.
Ställ kallt någon minst en timme för att få ut smaken av vaniljen.
Lägg upp i glas eller djup tallrik och häll lite hemlagad drottningsås över.