Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
2
röster
Kesobröd med rosmarin och vitlök
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
13
minuter
minuter
Total tid
23
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, Frukost
Yield:
10
Author:
Lari Salminen
Materials
250
g
keso
6
st
ägg
8
msk
mandelmjöl
6
msk
kokosmjöl
4
tsk
bakpulver
2
msk
olivolja
0,5
tsk
salt
3
msk
linfrön
10
g
vitlök
2
msk
torkad rosmarin
3
msk
sesamfrön
Instruktioner
Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa ihop ägg och keso i en annan bunke, det behöver inte vispas hårt. Blanda ner pressad vitlök och hackad rosmarin.
Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt olivoljan med. Rör ihop så allt är blandat.
Lägg upp smeten på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt och platta ut smeten med en slickepott så att den täcker hela plåten och är jämntjock.
Strö över lite sesamfrön över hela brödet. Ställ i ugnen cirka 12-15 minuter.
När brödet har fått en vacker färg är det dags att ta ut det. Låt det svalna lite innan du skär upp det i bitar.