Go Back
+ servings
Kokostortilla fylld med grönsaker och en klick sås på en tallrik.
Print
Inga röster än

Kokostortilla wraps

Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Bröd & kex, Tillbehör
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 4 st ägg
  • 2 msk kokosmjöl
  • 0,5 msk fiberhusk
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa nymalen svartpeppar
  • 2 msk kokosolja till stekning

Instruktioner

  • Vispa äggen pösigt.
  • Blanda ihop kokosmjöl och fiberhusk. Sikta ner det i äggen (om du inte siktar kan det lätt klumpa sig).
  • Blanda ihop och rör ner olivolja, salt och peppar samt vatten. Smeten skall vara som en pannkakssmet och om den är lite för tjock kan du spä ut den med lite vatten.
  • Stek tunna wraps i kokosfett i en stekpanna.