Bryn köttfärsen i en stekpanna. Krydda med örtsalt, svartpeppar och vitlökspulver.
Hacka löken.
Skär ner blomkålen i önskad storlek. Jag själv gillar lite större bitar, men det går att skära ner det smått med om det är lättare att få barnen att äta. :)
Tärna paprikan.
När köttfärsen är färdigbrynt så tillsätter du lök och blomkål och låter det fräsa med tills det att blomkålen nästan är helt genomstekt och mjuk.
Tillsätt den tärnade paprikan och låt den fräsa med några minuter.
Smaka av och krydda på lite mer om du vill.
Strö den rivna osten ovanpå allt och lägg på ett lock. Sänk värmen och låt det stå tills osten har smält.
Servera direkt!
Anteckning
Om du vill ha något lite såsigt till så kan jag varmt rekommendera att du servera en srirachamajonnäs eller varför inte lite tzatziki till!