Dela kycklingfiléerna på mitten, så att du får lite tunnare filéer.
Salta och peppra kycklingen på båda sidor.
Värm upp en stekpanna med höga kanter, typ en traktörpanna och tillsätt hälften av smöret.
Lägg i kycklingen och bryn den på båda sidor så att den får fin färg.
Ta upp kycklingen och lägg den på ett tallrik så länge. Använd samma stekpanna och skölj INTE ur den, utan vi vill använda de goda smakerna som finns där.
Tillsätt resten av smöret och lägg i den hackade vitlöken. Fräs vitlöken utan att den bränns vid. Rör om hela tiden och det ska inte ta mycket mer än en minut.
Tillsätt grädden, paprikan och kycklingfonden och rör om ordentligt så att all vitlök lossnar från pannan.
Efter någon minut, så lägger du i kycklingen igen och se till att hälla sås över kycklingen med en sked eller slev.
Låt det hela buttra några minuter tills det att kycklingen är helt klar och såsen har fått en fin konsistens.
Smaka av med salt och peppar och toppa med lite färsk persilja.
Servera direkt!