Lagatochklarts magiska pepparrotsrullader i gräddsås
Förberedelser10 minuterminuter
Active Time50 minuterminuter
Total tid1 timmet
Måltid: Kött, Middagstips
Yield: 3
Author: Lagatochklart
Materials
500gLövbiff
Fyllning
1dlriven pepparrot
140gBacon
2mskdijonsenap
200gfärskost
1stlök
salt och peppar
Sås
2.5dlgrädde
2,5dlcreme fraiche
1mskdijonsenap
1mskvitvinsvinäger
2msksoya glutenfri
2mskOxfond eller kalvfond
2stvitlök pressad
sky från stekning
Salt och peppar
Instruktioner
Rulladerna
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.
Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen . Gör såsen.
Såsen
Koka upp grädden tillsammans med creme fraichen. Tillsätt resterande ingredienser.
Låt koka i 20 minuter, smaka av med salt och peppar.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål