Go Back
+ servings
En tallrik med köttgryta och nudlar i en krämig sås, serverad med en gaffel.
Print
5 av 2 röster

Lövbiffwok

Förberedelser1 minute
Active Time10 minuter
Total tid11 minuter
Måltid: Grytor, Kött, Lättlagat
Yield: 1
Author: Camillas_Kitchen

Materials

  • 150 g lövbiff
  • ¼ st rödlök
  • 1 st vitlök
  • 70 g bacon
  • 1 dl tacosås (Santa Maria "no sugar added")
  • 1 dl kokosmjölk
  • salt, peppar, chilliflakes
  • ½ paket sjögräsnudlar ( eller andra lowcarb nudlar eller blomkålsris)

Instruktioner

  • Strimla och stek (i smör eller olja) lövbiffen och baconet tillsammans med skivad rödlök och finhackad vitlök. Häll på tacosåsen och koka ihop ett par minuter.
  • Rör ner kokosmjölk, smaka av med salt, peppar och chilliflakes. Koka ihop nån minut till.
  • Vänd ner nudlar och låt de bli mjuka. Servera direkt

Nutrition

Kolhydrater: 12g | Protein: 46g