Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
1
av 1 röst
Najnis belgiska våfflor
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Efterrätter, Frukost, Lättlagat, Sötsaker
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
4
msk
smält smör
6
st
ägg
0,75
msk
sötning
0,25
tsk
salt
0,75
tsk
bakpulver
0,75
kokosmjöl
Instruktioner
Vispa ägg och smör lite pösigt.
Tillsätt sötning, salt och bakpulvret. Vispa ihop det lätt.
Vispa ner kokosmjölet (sikta gärna ner det) och vispa tills du har en klumpfri smet. Låt vila 10 minuter.
Värm järnet till medelvärme och smörj det med lite smör. Slå i smeten och grädda tills våfflorna har fått vacker gyllene färg. Servera direkt.