Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Olivsmör
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
2
minuter
minuter
Total tid
12
minuter
minuter
Måltid:
Tillbehör
Yield:
2
portioner
Author:
Lari Salminen
Materials
50
g
smör
1
msk
olivolja
10
st
oliver
Av valfri sort
1
nypa
nymalen svartpeppar
0,5
tsk
färsk rosmarin, hackad
1
tsk
pressad citron
Instruktioner
Börja med att plocka fram smöret i tid så att det är rumstempererat.
Vispa smör och olivolja riktigt pösigt.
Hacka oliverna och blanda ner samtliga ingredienser i smöret. Smaka av med lite svartpeppar.
Använd smöret direkt eller om du skall använda det senare så kan du rulla in det i lite bakplåtspapper och förvara i antingen kylen eller frysen.