Ta ut köttet och torka av det lite.
Putsa bort alla senor.
Hacka köttet för hand med kniv, eller om du har en egen köttkvarn så kan du mala det.
Om du vill ha det extra finmalet, så kan du mala det två gånger. Det är en smaksak.
Har du inte köttkvarn och vill ha köttet finfördelat, då kan man skrapa köttet med en kniv.
Ett annat alternativ, som kanske inte blir lika bra som med en köttkvarn, det är att tärna köttet i mindre tärningar och sedan köra detta i en matberedare med kniven.
Forma lagom stora biffar. Tänk på hygienen och använd nitrilhandskar.
Lägg en biff i mitten av en tallrik, du kan göra som på bilden för detta receptet och lägga lite salladsblad i botten.
Placera sedan tillbehören som du vill använda runt om.
Avsluta gärna med en äggula på toppen av köttet och riven parmesanost över.
Om du tycker om olivolja kan du ringla lite god olivolja över.