Go Back
+ servings
Rostade majrovor i en ugnsform med örter och en lätt bränd yta.
Print
Inga röster än

Svarvade majrovor

Förberedelser1 timme
Active Time20 minuter
Total tid1 timme 20 minuter
Måltid: Tillbehör
Yield: 4
Author: Johan

Materials

  • 1 kg Majrova
  • 25 g Smör
  • 3 st Vitlöksklyfta
  • 1 msk Rosmarin
  • Salt och peppar

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Skala och skär av botten och toppen av majrovan. Sedan är det bara att hålla tungan rätt i munnen och sakta försöka göra en hel remsa utav rovan med en potatisskalare (om man inte äger en grönsakssvarv). Det är tålamodsprövande, men lite roligt. Förslagsvis så ställ de Sedan tätt i en form.
  • Gör Sedan ett vitlökssmör och fördela över snubbarna och strö över rosmarinen. Tillaga Sedan I ugnen på 225 grader runt 20 minuter. Då är den varm, men fortfarande lite krispig.