Go Back
Tacoskal av ost fyllt med grönsaker och sås, placerat på en servett.
Print
4,34 av 3 röster

Tacoskal av ost

Dessa tacoskal av ost är helt perfekta att ha till tacos om du äter lchf eller keto. Inga som helst kolhydrater och hur gott som helst!
Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Tillbehör
Author: Lari Salminen

Materials

  • Riven ost

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°C (jag använde varmluft).
  • Placera ut högar med riven ost på en plåt med bakplåtspapper. Jag gjorde tre högar på en plåt. Tänk på att osten smälter ut, så det är viktigt att det finns utrymme.
    Tre högar av riven ost placerade på ett bakplåtspapper på en plåt.
  • Ställ in i ugnen i cirka 8-10 minuter. Osten ska ha fått lite färg, men inte hunnit bli för krispig.
  • Förbered under tiden ett par torkställningar. Jag gjorde som på bilden.
    Två plastbehållare med en metalltråd som är spänd mellan dem, med två genomskinliga behållare under.
  • Ta ut plåten och använd en stekspade för att lyfta upp hela ostkakan och häng den sedan på tork.
  • Låt hänga tills det har svalnat helt och sedan är det bara att käka precis som vanliga tacos.
    Tre tacoskal av ost hängande på pinnar över en yta med droppande vätska.