Dessa tacoskal av ost är helt perfekta att ha till tacos om du äter lchf eller keto. Inga som helst kolhydrater och hur gott som helst!
Förberedelser5 minuterminuter
Active Time10 minuterminuter
Total tid15 minuterminuter
Måltid: Tillbehör
Author: Lari Salminen
Materials
Riven ost
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°C (jag använde varmluft).
Placera ut högar med riven ost på en plåt med bakplåtspapper.
Jag gjorde tre högar på en plåt.
Tänk på att osten smälter ut, så det är viktigt att det finns utrymme.
Ställ in i ugnen i cirka 8-10 minuter. Osten ska ha fått lite färg, men inte hunnit bli för krispig.
Förbered under tiden ett par torkställningar.
Jag gjorde som på bilden.
Ta ut plåten och använd en stekspade för att lyfta upp hela ostkakan och häng den sedan på tork.
Låt hänga tills det har svalnat helt och sedan är det bara att käka precis som vanliga tacos.