Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Tjockkockens Hallonchiasylt
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Sötsaker, Tillbehör
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
250
g
hallon
3
msk
chiafrön
1
nypa
vaniljpulver
1,2
dl
vatten
2
msk
sötning
Instruktioner
Häll upp vatten och chiafrön i en skål. Rör om väl så att inga frön ligger uppe på toppen och är torra. Låt stå i 10 minuter.
Mosa eller mixa hallonen (beroende på vilken konsistens du tycker om) tillsammans med vanilj och ev. sötning.
Blanda hallonen med chiafröna och rör om väl så att allt blandas. Häll upp på en fin glasburk.
Ställ in i kylen över natten.