Tomat och spenat äggmuffins
Små goda egg bites med tomat, spenat och äggvita. Perfekt att göra om du har mycket äggvita över.
Förberedelser10 minuter minuter
Active Time15 minuter minuter
Total tid25 minuter minuter
Måltid: Frukost, Lättlagat, Vegetariskt
Yield: 3
Author: Lari Salminen
- 4,5 dl färsk spenat
- 80 g tomat
- 4,5 dl äggvita
- 1 nypa örtsalt
- 0,5 tsk nymalen svartpeppar
Sätt ugnen på 180 grader.
Smörj en muffinsplåt med lite fett.
Fördela spenaten lite luftigt i sex stycken av formarna.
Tärna tomaten och lägg den ovanpå spenaten.
Blanda lite örtsalt och peppar i äggvitan och fördela det jämnt i formarna.
Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter eller tills det att äggvitan har stelnat.