Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ädelostgratinerad lövbiff

4,10 av 11 röster
Skapat: 11 februari, 2021
Senast ändrat: 5 maj, 2024
Ädelostgratinerad lövbiff

Detta receptet är ett lite annorlunda sätt att tillaga lövbiff på. En ädelostgratinerad lövbiff som har härliga smaker i all sin enkelhet.
En härlig rätt som funkar både till vardags och till lite mer lyxigt på helgen.

Recept och bild: Peggy

Total tid: 45 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Ädelostsås

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Strimla lövbiffen fint.
  • Blanda ihop soja, kalvfond och vitlök. Lägg ner köttet i marinaden och låt det hela stå och dra i minst 15 minuter.
  • Under tiden så fräser du grönsakerna i lite smör/olja. Krydda lite med salt och peppar.
  • Fördela hälften av grönsakerna i en ugnsfast form.
  • Fördela det marinerade köttet på grönsakerna och lägg resterande grönsaker över.
  • Koka upp ingredienserna till såsen och häll de över köttet och grönsakerna.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15-20 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

4 responses to “Ädelostgratinerad lövbiff”

    1. Om du vill ha den LCHF så är t ex blomkålsris eller blomkålsmos ett alternativ. Men om du vill äta den utan att tänka LCHF skulle jag tro att det är gott både med ris och potatis.

4,10 from 11 votes (9 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.