Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ädelostgratinerade kotletter med champinjoner

4,50 av 6 röster
Skapat: 8 december, 2019
Senast ändrat: 1 april, 2024
Ädelostgratinerade kotletter med champinjoner

Kotletter är ett köttstycke som man ofta kan hitta till vettiga priser i butiken, både med ben och utan ben.
På sommaren så grillar jag de mer än gärna och då med ben, men ibland så vill jag göra något annat med dem och sist jag köpte kotletter med ben, då hittade jag på den här rätten.
Ädelostgratinerade kotletter med champinjoner och det blev kanongott.
Till det så serverade jag ett grönsaksmos.

Total tid: 50 minuter
Servings: 5
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Bryn kotletterna i lite smör, salta och peppra. Lägg över de i en ugnsfast form.
  • Skär champinjonerna i lite mindre bitar och bryn på de i smör. Häll över de över kotletterna.
    En skål med stekt fläskkött toppat med skivade champinjoner.
  • Blanda ihop smetana, grädde, paprikapulver och smula ner ädelosten. Salta och peppra lite. Häll allt över kotletterna.
  • Sätt in i ugnen på 180 grader i cirka 30-40 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,50 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.