Asiatisk köttfärsgryta
Skapat:
16 mars, 2016
Senast ändrat:
1 april, 2024

2
Innehåll
Det här är en kanongod och lättlagad asiatisk köttfärsgryta som dessutom är mejerifri. Naturligt glutenfri som LCHF alltid är.
Ingredienserna kan man variera precis hur man vill, så det jag använder här är en hänvisning till hur man kan göra, men det går bra att slänga i massor av härliga grönsaker som du själv tycker om.
Servera med t ex shiratakinudlar
Total tid:
30 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 500 g köttfärs
- 150 g färska champinjoner
- 50 g gul lök
- 50 g morot
- 1 msk kalvfond (koncentrerad)
- 3 msk tamarisoja
- 800 ml kokosgrädde
- 200 g minimajs
- 140 g bambuskott
- 10 g vitlök
- 1 tsk äppelcidervinäger
- 1 tsk sambal oelek
- 2 msk kokosolja
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!